Thursday, 5 January 2012

~Cuti Sem~

Posted by ~Shue Aida~ at 20:14 0 comments
-Assalamualaikum-
Hello..hi..hi.. :)
 Ahaa...Cuti Sem adalah paling indah untuk student2 yg mcm sy ni.. (bekerja+belajar) & sedikit kurang rajin.. =P
Saat2 ini sangat lah dinantikan. Sebabnye...
no book!
no study!
no assigment!
dan paling penting xpyh nk ulang alik ke UPSI tercinta tiap2 mggu..huhuhu..
(Siyes penat + bosan tgok jalan yg sama! rs mcm dh bleh drive tutup mate je..)
Syoknye kn..

TAPI...
Cuti ni dh kena fikir tjuk ape untuk research. Hohoho..
tolong!! tolong!! xde idea lg..nk kena submit tajuk sblum 13hb Jan ni...rs mcm dh berpeluh2 ketiak..
-_-"

p/s : Kena g tepi laut ni cari ilham..hihihi..

Damainya kn...nk p Pulau Pangkor la! ;)

Tuesday, 13 December 2011

...

Posted by ~Shue Aida~ at 19:47 0 comments
Assalamualaikum..

Eh..eh..lamenya rsa xjengah ke blog ni..
Tibe2 hari rsa rindu plak kt Melody Hati ni.. heehe..

Friday, 27 May 2011

~Kisah Hati~

Posted by ~Shue Aida~ at 11:07 0 comments
Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Hanya sempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin tidak bersama
Hadir di angkasana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin tidak bersama
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

 Hati sy sgt2 sedih~!!! :'(
 

~ MeLoDy HaTi ~ Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei